Food Law
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F23%3A43924450" target="_blank" >RIV/62156489:43210/23:43924450 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Legislativa
Original language description
Kapitola popisuje zákonné povinnosti provozovatele potravinářského podniku při výrobě potravin, požadavky na zásobování vodou, odstraňování odpadů, podmínky přepravy, infrastrukturu a vybavení potravinářského podniku. Dále jsou zde specifikovány požadavky nutné pro zajištění výroby bezpečných potravin. Kapitola se zaměřuje také na zásady pro správné označení piva na etiketě.
Czech name
Legislativa
Czech description
Kapitola popisuje zákonné povinnosti provozovatele potravinářského podniku při výrobě potravin, požadavky na zásobování vodou, odstraňování odpadů, podmínky přepravy, infrastrukturu a vybavení potravinářského podniku. Dále jsou zde specifikovány požadavky nutné pro zajištění výroby bezpečných potravin. Kapitola se zaměřuje také na zásady pro správné označení piva na etiketě.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
10606 - Microbiology
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Mikrobiologie v pivovarnictví: teorie, praxe, sanitace, MIBI, HACCP, senzorická analýza
ISBN
978-80-908624-4-9
Number of pages of the result
18
Pages from-to
216-233
Number of pages of the book
303
Publisher name
Beer Academy s.r.o.
Place of publication
Říčany
UT code for WoS chapter
—