Problems of the secondary fermentation in the LKS maize silages
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23200019" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23200019 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Problematika druhotné fermentace u siláží LKS kukuřice
Original language description
Pokus byl proveden na silážích z drcených kukuřičných palic (LKS) uskladněných v PE vacích s rozdílným obsahem sušiny. Vedle neošetřené kontrolní varianty byl sledován vliv přídavku biologických aditiv. Byly sledovány změny fermentačních charakteristik siláže v průběhu 48 hodin po vyskladnění. Ukázalo se, že s časem, rostoucí sušinou siláží a teplotou se zvyšuje mikrobiální aktivita, zejména plísní. Přídavek biologických aditiv k silážovaným drtím palic kukuřice neovlivnil v daných podmínkách pokusu efektivně výskyt mikroskopických hub.
Czech name
Problematika druhotné fermentace u siláží LKS kukuřice
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník konference s mezinárodní účastí III. Kábrtovy dietetické dny
ISBN
80-85114-63-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—