Top wine-not only controlled fermentation.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F04%3A00092781" target="_blank" >RIV/62156489:43510/04:00092781 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Špičkové víno-nejenom řízené kvašení
Original language description
Význam sklizňového termínu a technologie vinifikace pro jakost révových vín. Aktuální požadavky na senzorickou jakost vín ve vztahu k odrůdě a typu vína.Technologické zásady moderní vinifikace hroznů.
Czech name
Špičkové víno-nejenom řízené kvašení
Czech description
Význam sklizňového termínu a technologie vinifikace pro jakost révových vín. Aktuální požadavky na senzorickou jakost vín ve vztahu k odrůdě a typu vína.Technologické zásady moderní vinifikace hroznů.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Agromagazín
ISSN
1212-6667
e-ISSN
—
Volume of the periodical
5
Issue of the periodical within the volume
9
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
22-23
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—