Maillard reaction - phenomene of matured wines
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F06%3A00104061" target="_blank" >RIV/62156489:43510/06:00104061 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Maillardova reakce -- fenomén zrajících vín
Original language description
Během zrání vín dochází ke změnám, které vedou do určité míry ke vzniku tmavě zbarvených produktů. Jedná se především o produkty Maillardovi reakce. text obsahuje obecné informace o průběhu a výskytu této reakce a jejím vlivu na senzorické vlastnosti vína.
Czech name
Maillardova reakce -- fenomén zrajících vín
Czech description
Během zrání vín dochází ke změnám, které vedou do určité míry ke vzniku tmavě zbarvených produktů. Jedná se především o produkty Maillardovi reakce. text obsahuje obecné informace o průběhu a výskytu této reakce a jejím vlivu na senzorické vlastnosti vína.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Volume of the periodical
99
Issue of the periodical within the volume
-
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
425-427
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—