Periodicity in Consumption of Selected Foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A11100007" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:11100007 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Periodicita ve spotřebě vybraných potravin
Original language description
Příspěvek je zaměřen na identifikaci statisticky významných period objevujících se při spotřebě některých základních potravin. Periodicita je prozkoumávána u spotřeby masa a masných výrobků, tuků, vajec a mléka. K identifikaci a k ověření statistické významnosti pravidelného kolísání spotřeby sledovaných druhů potravin byla využita Fourierova analýza a z ní pak především periodogram.
Czech name
Periodicita ve spotřebě vybraných potravin
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AH - Economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Agricultural economics
ISBN
80-7157-534-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
11
Pages from-to
199-209
Publisher name
Česká akademie zemědělských věd- Ústav zemědělských a potravinářských informací
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2001
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—