Effect of the growth intensity on content of essential fatty acids in turkey meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A23200020" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:23200020 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv intenzity růstu na obsah esenciálních mastných kyselin v krůtím mase.
Original language description
Z našeho sledování vyplývá, že u krůt vykrmených ve stejných podmínkách prostředí a poražených ve stejném věku nelze odhadovat obsah lipidů ve svalovině z hmotnosti zvířat. Průkazná závislost na intenzitě růstu byla zjištěna jen u jediného z testovanýchznaků. Závislost podílu kyseliny linolové ve stehenní svaloviné ze sumy FA na živé hmotnosti ve věku 20 týdnů byla vyjádřena rovnicí přímky. Krůtí maso obsahuje podstatně větší množství z hlediska lidské výživy negativně hodnocené kyseliny arachidonové než maso kuřecí.
Czech name
Vliv intenzity růstu na obsah esenciálních mastných kyselin v krůtím mase.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
MendelNet´01
ISBN
80-7157-531-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
17-18
Publisher name
MZLU v Brně
Place of publication
Brno
Event location
MZLU v Brně
Event date
Sep 1, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—