Microscopic examination of products from fish meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000073" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000073 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mikroskopické vyšetření výrobků z rybího masa
Original language description
Ve výrobcích z rybího masa byly přítomné součásti deklarované na obalech výrobků. U masných výrobků s přídavkem rybí suroviny byla struktura podobná tradičním masným výrobkům stejného typu. Ve všech vzorcích byly prokázány v různém množství a velikosti rybí kosti.
Czech name
Mikroskopické vyšetření výrobků z rybího masa
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Volume of the periodical
18
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
XX - stateless person
Number of pages
6
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—