Microbiological quality of poultry meat in the Czech Republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000369" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000369 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mikrobiologická kvalita drůbežího masa v České republice
Original language description
Přehled mikrobiologických rizik u drůbežího masa a výrobků, hodnocení použití separovaného masa a metod pro jeho stanovení.
Czech name
Mikrobiologická kvalita drůbežího masa v České republice
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Hygiena Alimentorum XXIV
ISBN
80-7148-050-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
30-31
Publisher name
UVL Košice
Place of publication
Košice
Event location
Štrbské pleso
Event date
Jun 4, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—