The comparison of carcass quality in fattening chicks and pheasants
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000396" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000396 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Srovnání chemického složení svaloviny u vykrmovaných kuřat a bažantů
Original language description
Z dosažených výsledků lze konstatovat, že prsní i stehenní svalovinu u slepiček i kohoutků bažantích brojlerů ve 40. i 50. dnu výkrmu lze charakterizovat ve srovnání s brojlery vyšším obsahem bílkovin a popele a nižším obsahem sušiny a tuku.
Czech name
Srovnání chemického složení svaloviny u vykrmovaných kuřat a bažantů
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Současnost a perspektivy chovu drůbeže
ISBN
80-213-1037-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
83-87
Publisher name
ČZU
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
May 15, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—