All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Physically chemical changes of simply and vacuum packed muscle of common carp (Cyprinus carpio, L.) depending on storage time

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000797" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000797 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Fyzikálně chemické změny prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce skladování

  • Original language description

    V této práci byla sledována údržnost prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) ve spojení s fyzikálně chemickými změnami. První část vzorků byla skladována při 4°C a analyzována od 1. do 11. dne post mortem. Druhá část vzorkůbyla skladována při -18°C a analyzována 6 a 12 měsíců post mortem. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, NH3, TVBN (celkové těkavé dusíkaté báze), FFA (volné mastné kyseliny), peroxidy a celkový obsah tuku ve svalovině.

  • Czech name

    Fyzikálně chemické změny prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na délce skladování

  • Czech description

    V této práci byla sledována údržnost prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) ve spojení s fyzikálně chemickými změnami. První část vzorků byla skladována při 4°C a analyzována od 1. do 11. dne post mortem. Druhá část vzorkůbyla skladována při -18°C a analyzována 6 a 12 měsíců post mortem. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, NH3, TVBN (celkové těkavé dusíkaté báze), FFA (volné mastné kyseliny), peroxidy a celkový obsah tuku ve svalovině.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    sborník VIII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí

  • ISBN

    80-7305-564-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    98-101

  • Publisher name

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article