All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Evaluation of shelf life of common carp (Cyprinus carpio, L.) in connection with storage and way of packaging

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000840" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000840 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Sledování údržnosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na typu skladování a způsobu balení

  • Original language description

    Tato práce je zaměřena na sledování údržnosti prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v souvislosti se změnami fyzikálně chemických deskriptorů postmortálních procesů. Část vzorků byla skladována při chladírenských (+4°C) ačást při mrazírenských (-18°C) teplotách. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, obsah NH3, TVBN, volné mastné kyseliny, peroxidy a celkový obsah tuku. Chlazené vzorky byly analyzovány do 11. dne skladování, zmrazené vzorky byly hodnoceny po 6 a 12 měsících od začátku skladování.

  • Czech name

    Sledování údržnosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na typu skladování a způsobu balení

  • Czech description

    Tato práce je zaměřena na sledování údržnosti prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v souvislosti se změnami fyzikálně chemických deskriptorů postmortálních procesů. Část vzorků byla skladována při chladírenských (+4°C) ačást při mrazírenských (-18°C) teplotách. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, obsah NH3, TVBN, volné mastné kyseliny, peroxidy a celkový obsah tuku. Chlazené vzorky byly analyzovány do 11. dne skladování, zmrazené vzorky byly hodnoceny po 6 a 12 měsících od začátku skladování.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    sborník Hygiena alimentorum XXVII

  • ISBN

    80-7148-055-X

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    341-344

  • Publisher name

    Univerzita veterinárného lekárstva Košice

  • Place of publication

    Košice

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article