Evaluation of shelf life of common carp (Cyprinus carpio, L.) in connection with storage and way of packaging
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000840" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000840 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sledování údržnosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na typu skladování a způsobu balení
Original language description
Tato práce je zaměřena na sledování údržnosti prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v souvislosti se změnami fyzikálně chemických deskriptorů postmortálních procesů. Část vzorků byla skladována při chladírenských (+4°C) ačást při mrazírenských (-18°C) teplotách. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, obsah NH3, TVBN, volné mastné kyseliny, peroxidy a celkový obsah tuku. Chlazené vzorky byly analyzovány do 11. dne skladování, zmrazené vzorky byly hodnoceny po 6 a 12 měsících od začátku skladování.
Czech name
Sledování údržnosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v závislosti na typu skladování a způsobu balení
Czech description
Tato práce je zaměřena na sledování údržnosti prostě a vakuově balené svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) v souvislosti se změnami fyzikálně chemických deskriptorů postmortálních procesů. Část vzorků byla skladována při chladírenských (+4°C) ačást při mrazírenských (-18°C) teplotách. V průběhu skladování bylo hodnoceno pH, obsah NH3, TVBN, volné mastné kyseliny, peroxidy a celkový obsah tuku. Chlazené vzorky byly analyzovány do 11. dne skladování, zmrazené vzorky byly hodnoceny po 6 a 12 měsících od začátku skladování.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník Hygiena alimentorum XXVII
ISBN
80-7148-055-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
341-344
Publisher name
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
Place of publication
Košice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—