All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Influence of modified atmosphere on colour stability and lipid oxidation of packed pheasant meat

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001188" target="_blank" >RIV/62157124:16270/07:00001188 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv modifikované atmosféry na stabilitu barvy a oxidaci lipidů u baleného bažantího masa

  • Original language description

    Tato studie je zaměřena na vliv modifikované atmosféry na vlastnosti prsní svaloviny bažanta. Bažantí maso bylo rozděleno do dvou skupin zabalených do různých atmosfér. První skupina byla zabalena do atmosféry obsahující 75 % N2 a 25 % CO2 (atmosféra A).druhá skupina byla zabalena do atmosféry obsahující 75 % O2 a 25% CO2 (atmosféra B). balené maso bylo skladováno při teplotě 2 ? 4 °C po dobu čtyř týdnů. Analýzy byly provedeny 0., 7., 14., 21. a 28. den skladování. Ze statistického hlediska, vzorky zabaleny do atmosféry B vykazují vyšší obsah malondialdehydu než vzorky zabalené do atmosféry A. byly zjištěny korelace mezi množstvím malondialdehydu barevných parametrů L*, a* a b*.

  • Czech name

    Vliv modifikované atmosféry na stabilitu barvy a oxidaci lipidů u baleného bažantího masa

  • Czech description

    Tato studie je zaměřena na vliv modifikované atmosféry na vlastnosti prsní svaloviny bažanta. Bažantí maso bylo rozděleno do dvou skupin zabalených do různých atmosfér. První skupina byla zabalena do atmosféry obsahující 75 % N2 a 25 % CO2 (atmosféra A).druhá skupina byla zabalena do atmosféry obsahující 75 % O2 a 25% CO2 (atmosféra B). balené maso bylo skladováno při teplotě 2 ? 4 °C po dobu čtyř týdnů. Analýzy byly provedeny 0., 7., 14., 21. a 28. den skladování. Ze statistického hlediska, vzorky zabaleny do atmosféry B vykazují vyšší obsah malondialdehydu než vzorky zabalené do atmosféry A. byly zjištěny korelace mezi množstvím malondialdehydu barevných parametrů L*, a* a b*.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    sborník XXXVII. Lenfeldovy a Höklovy dny

  • ISBN

    978-80-7305-024-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    77-80

  • Publisher name

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article