All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Course of physicochemical changes in non- and cut through muscle of common carp (Cyprinus carpio, L.) filets

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001641" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001641 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Průběh fyzikálně chemických změn v neprořezané a prořezané svalovině filetů kapra obecného (Cyprinus carpio, L.)

  • Original language description

    Byla provedena fyzikálně chemická analýza (pH, TVBN, peroxidové číslo, thiobarbiturové číslo-TBA, volné mastné kyseliny-FFA a obsah tuku ve svalovině) svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) balené do modifikované atmosféry (69 % N2, 25 % CO2, 5 %O2, 1 % CO). Byl stanoven obsah kyslíku v jednotlivých baleních. První polovina vzorků měla svalovinu neprořezanou a druhá polovina prořezanou. Vzorky byly skladovány při 2 °C od prvního do osmnáctého dne po zabití. Fyzikálně chemické analýzy ukázaly rozdíly mezi oběma pokusnými skupinami.

  • Czech name

    Průběh fyzikálně chemických změn v neprořezané a prořezané svalovině filetů kapra obecného (Cyprinus carpio, L.)

  • Czech description

    Byla provedena fyzikálně chemická analýza (pH, TVBN, peroxidové číslo, thiobarbiturové číslo-TBA, volné mastné kyseliny-FFA a obsah tuku ve svalovině) svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) balené do modifikované atmosféry (69 % N2, 25 % CO2, 5 %O2, 1 % CO). Byl stanoven obsah kyslíku v jednotlivých baleních. První polovina vzorků měla svalovinu neprořezanou a druhá polovina prořezanou. Vzorky byly skladovány při 2 °C od prvního do osmnáctého dne po zabití. Fyzikálně chemické analýzy ukázaly rozdíly mezi oběma pokusnými skupinami.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    sborník XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny

  • ISBN

    978-80-7305-049-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article