Effect of meat and bone meal substitutes in feed mixes on quality indicators of turkey breast meat.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001715" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001715 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Effect of meat and bone meal substitutes in feed mixes on quality indicators of turkey breast meat.
Original language description
We analyzed turkey breast meat composition in dependence on the presence of proteins of meat and bone meal origin in the feed mixes used. The change in total lipids and in the composition of fatty acids of male turkey breast muscle might be important with regards to human health.
Czech name
Vliv masokostních mouček v krmných směsích na kvalitu krůtí prsní svaloviny
Czech description
Autoři této studie se zaměřili na složení krůtí prsní svaloviny v závislosti na přítomnost, resp. absenci bílkovin živočišného původu v krmných směsích u krocanů.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Acta veterinaria Brno
ISSN
0001-7213
e-ISSN
—
Volume of the periodical
77
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
8
Pages from-to
—
UT code for WoS article
000257226400021
EID of the result in the Scopus database
—