Use of near-infrared reflectance spectroscopy for goat´s cheese analysis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001749" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001749 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití blízké infračervené reflektanční spektroskopie v analýze kozích sýrů
Original language description
Cílem práce bylo využití blízké infračervené reflektanční spektroskopie s Fourierovou transformací (FT-NIR) ke sledování fyzikálně-chemických parametrů kozích sýrů. Na základě zjištěných výsledků lze FT-NIR reflektanční spektroskopii doporučit pro hodnocení kvality kozích sýrů.
Czech name
Využití blízké infračervené reflektanční spektroskopie v analýze kozích sýrů
Czech description
Cílem práce bylo využití blízké infračervené reflektanční spektroskopie s Fourierovou transformací (FT-NIR) ke sledování fyzikálně-chemických parametrů kozích sýrů. Na základě zjištěných výsledků lze FT-NIR reflektanční spektroskopii doporučit pro hodnocení kvality kozích sýrů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
výsledky přehlídek a sborník přednášek konference Mléko a sýry 2008
ISBN
978-80-7080-695-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—