Assessment of sensory attributes of cheese by near-infrared reflectance spectrometry
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002297" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002297 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zhodnocení senzorických vlastností sýrů pomocí blízké infračervené reflektanční spektrometrie
Original language description
Cílem práce bylo zhodnocení využití FT-NIR pro posouzení některých senzorických vlastností sýrů (barva, textura). Tato práce ukazuje na možnost využití NIR pro určení senzorických vlastností sýrů.
Czech name
Zhodnocení senzorických vlastností sýrů pomocí blízké infračervené reflektanční spektrometrie
Czech description
Cílem práce bylo zhodnocení využití FT-NIR pro posouzení některých senzorických vlastností sýrů (barva, textura). Tato práce ukazuje na možnost využití NIR pro určení senzorických vlastností sýrů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník příspěvků z XXXV. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
978-80-7375-281-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 5, 2009
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—