Analysis of heat treated chech honey duality characteristics by FT-NIR
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001782" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001782 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití NIR spektrometrie pro posouzení vlivu tepelného ošetření na kvalitu českých medů
Original language description
Cílem této práce bylo vyvinout kalibrační modely pro stanovení obsahu vody, vodní aktivity, pH, vodivosi v medu zahřívaném na různou teplotu, po různou dobu. Z výsledků studie vyplývá, že FT-NIR je potenciálně použitelnou technikou pro monitoring kvalitymedu.
Czech name
Využití NIR spektrometrie pro posouzení vlivu tepelného ošetření na kvalitu českých medů
Czech description
Cílem této práce bylo vyvinout kalibrační modely pro stanovení obsahu vody, vodní aktivity, pH, vodivosi v medu zahřívaném na různou teplotu, po různou dobu. Z výsledků studie vyplývá, že FT-NIR je potenciálně použitelnou technikou pro monitoring kvalitymedu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník III. vedeckej konferencie doktorandov s medzinárodnou účasťou
ISBN
978-80-552-0138-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Slovenská pol´nohospodárska univerzita v Nitre
Place of publication
Nitra
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—