Possibility of using natural substances in modern meat production
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002972" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002972 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Možnosti využití přírodních látek v moderní masné výrobě
Original language description
Současný výzkum se zaměřuje hlavně na nutriční vlastnosti potravin. Ve snaze najít náhradu za syntetické přídatné látky bylo doposud objeveno mnoho aktivních látek přírodního původu. Pozitivní vlastnosti těchto látek jsou ověřovány pro jejich použití v různých druzích potravin a masných výrobků. V budoucnu stojí před výzkumem a praxí úkol produkovat "moderní" a "zdravé" potraviny, které budou mít pozitivní vliv na zdraví spotřebitele. V současné době jsou rozvíjeny některé výzkumné směry, které, jak sezdá, mohou přispět k rozvoji funkčních potravin, včetně masných výrobků.
Czech name
Možnosti využití přírodních látek v moderní masné výrobě
Czech description
Současný výzkum se zaměřuje hlavně na nutriční vlastnosti potravin. Ve snaze najít náhradu za syntetické přídatné látky bylo doposud objeveno mnoho aktivních látek přírodního původu. Pozitivní vlastnosti těchto látek jsou ověřovány pro jejich použití v různých druzích potravin a masných výrobků. V budoucnu stojí před výzkumem a praxí úkol produkovat "moderní" a "zdravé" potraviny, které budou mít pozitivní vliv na zdraví spotřebitele. V současné době jsou rozvíjeny některé výzkumné směry, které, jak sezdá, mohou přispět k rozvoji funkčních potravin, včetně masných výrobků.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Food Hygiene and Technology 40th Lenfelds and Hökls Days
ISBN
978-80-7305-121-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—