All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Shelf-life of thawed fillets of the common carp (Cyprinus Carpio, L.) and Silver Carp (Hypophthalmichthys Molitrix, V.)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871182" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871182 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Údržnost rozmrazených filetů kapra (Cyprinus Carpio, L.) a tolstolobika (Hypophthalmichthys Molitrix, V.)

  • Original language description

    Cílem práce studie bylo hodnotit vliv vakuového balení na chemické změny rozmrazených filetů kapra obecného (Cyprinus Carpio L.) a tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix Val.). Vakuově balené rozmrazené vzorky svaloviny byly skladovány 11 dnů při +2+-2 °C. Výsledky získané pro rozmrazenou svalovinu byly porovnány s výsledky získanými pro čerstvou a provedeno bylo statistické hodnocení. Pokus ukázal rozdílné trendy ve vývoji sledovaných parametrů (aktivita vody, celkové těkavé dusíkaté baze, trimethylamin, volné mastné kyseliny, obsah peroxidů, thiobarbiturové číslo).

  • Czech name

    Údržnost rozmrazených filetů kapra (Cyprinus Carpio, L.) a tolstolobika (Hypophthalmichthys Molitrix, V.)

  • Czech description

    Cílem práce studie bylo hodnotit vliv vakuového balení na chemické změny rozmrazených filetů kapra obecného (Cyprinus Carpio L.) a tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix Val.). Vakuově balené rozmrazené vzorky svaloviny byly skladovány 11 dnů při +2+-2 °C. Výsledky získané pro rozmrazenou svalovinu byly porovnány s výsledky získanými pro čerstvou a provedeno bylo statistické hodnocení. Pokus ukázal rozdílné trendy ve vývoji sledovaných parametrů (aktivita vody, celkové těkavé dusíkaté baze, trimethylamin, volné mastné kyseliny, obsah peroxidů, thiobarbiturové číslo).

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    FM - Hygiene

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXXIII

  • ISBN

    978-80-7148-063-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    296-299

  • Publisher name

    Univerzita veterinárného lekárstva Košice

  • Place of publication

    Košice

  • Event location

    Štrbské Pleso

  • Event date

    May 9, 2012

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article