The content of biogenic amines in meat of pheasant from farm, treated by drawing, after storage at 0°C
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871375" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871375 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah biogenních aminů v mase bažanta obecného z farmového chovu po vyháčkování, při skladování v teplotě 0 °C
Original language description
Byl sledován vývoj koncentrací biogenních aminů v prsní a stehenní svalovině zapeřených, vyháčkovaných bažantů obecných, skladovaných 21 dní při 0 °C. Dle výsledků si maso těchto bažantů uchovává vysokou hygienickou kvalitu po celou dobu skladování.
Czech name
Obsah biogenních aminů v mase bažanta obecného z farmového chovu po vyháčkování, při skladování v teplotě 0 °C
Czech description
Byl sledován vývoj koncentrací biogenních aminů v prsní a stehenní svalovině zapeřených, vyháčkovaných bažantů obecných, skladovaných 21 dní při 0 °C. Dle výsledků si maso těchto bažantů uchovává vysokou hygienickou kvalitu po celou dobu skladování.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GJ - Diseases and animal vermin, veterinary medicine
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek a posterů XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
978-80-7305-632-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
120-123
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Oct 17, 2012
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—