The content of cadaverin, putrescin and tyramin in meat of eviscerated phesant from farm, stored at 0 °C
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871378" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871378 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Celkový obsah kadaverinu, putrescinu a tyraminu v mase eviscerovaného bažanta obecného z farmového chovu skladovaného při teplotě 0 °C.
Original language description
Byl sledován vývoj koncentrací biogenních aminů v prsní a stehenní svalovině zapeřených, eviscerovaných bažantů obecných, skladovaných 21 dní při 0 °C. Dle výsledků si maso těchto bažantů uchovává vysokou hygienickou kvalitu po dobu 14 dní.
Czech name
Celkový obsah kadaverinu, putrescinu a tyraminu v mase eviscerovaného bažanta obecného z farmového chovu skladovaného při teplotě 0 °C.
Czech description
Byl sledován vývoj koncentrací biogenních aminů v prsní a stehenní svalovině zapeřených, eviscerovaných bažantů obecných, skladovaných 21 dní při 0 °C. Dle výsledků si maso těchto bažantů uchovává vysokou hygienickou kvalitu po dobu 14 dní.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GJ - Diseases and animal vermin, veterinary medicine
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek a posterů XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
978-80-7305-632-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
124-127
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Oct 17, 2012
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—