Natural bovine collagen fibre in dry fermented sausages
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872218" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43872218 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Přídavek hovězích kolagenních vláken do trvanlivého fermentovaného salámu
Original language description
Vzorky trvanlivého fermentovaného masného výrobku byly vyrobeny s přídavkem různého množství preparátu s obsahem hovězích kolagenních vláken (0 %, 0,5 %, 1,0 % a 3,0 % preparátu). Byl sledován vliv přídavku preparátu na kvalitu a technologické parametrymasných výrobků. U vzorků byla provedena analýza fyzikálně-chemických parametrů, senzorické hodnocení a instrumentální hodnocení textury a barvy. Přídavek preparátu měl vliv na obsah kolagenu. Byly zjištěny rozdíly v instrumentálním hodnocení barvy. Podle výsledků senzorického hodnocení nebyla ovlivněna chuť výrobku.
Czech name
Přídavek hovězích kolagenních vláken do trvanlivého fermentovaného salámu
Czech description
Vzorky trvanlivého fermentovaného masného výrobku byly vyrobeny s přídavkem různého množství preparátu s obsahem hovězích kolagenních vláken (0 %, 0,5 %, 1,0 % a 3,0 % preparátu). Byl sledován vliv přídavku preparátu na kvalitu a technologické parametrymasných výrobků. U vzorků byla provedena analýza fyzikálně-chemických parametrů, senzorické hodnocení a instrumentální hodnocení textury a barvy. Přídavek preparátu měl vliv na obsah kolagenu. Byly zjištěny rozdíly v instrumentálním hodnocení barvy. Podle výsledků senzorického hodnocení nebyla ovlivněna chuť výrobku.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XXXIX. konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2013
ISBN
978-80-7375-705-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
266-271
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Feb 27, 2013
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—