Muscle protein analysis selected types of meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872262" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43872262 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Analýza proteinů svaloviny vybraných druhů masa
Original language description
Tato studie byla zaměřena na analýzu proteinů svaloviny různých druhů masa z tržní sítě. Byly analyzovány vzorky vepřového, hovězího, drůbežího a rybího masa metodou dle Kjeldahla. Stanovený celkový obsah dusíku ve vzorcích byl přepočtem převeden na celkový obsah proteinů.
Czech name
Analýza proteinů svaloviny vybraných druhů masa
Czech description
Tato studie byla zaměřena na analýzu proteinů svaloviny různých druhů masa z tržní sítě. Byly analyzovány vzorky vepřového, hovězího, drůbežího a rybího masa metodou dle Kjeldahla. Stanovený celkový obsah dusíku ve vzorcích byl přepočtem převeden na celkový obsah proteinů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník X. Kábrtovy dietetické dny
ISBN
978-80-263-0365-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
213-217
Publisher name
Tribun EU s.r.o.
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Apr 25, 2013
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—