Spices and other additives for the production of whole muscle hams and cooked hams and other specialties
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872403" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43872403 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Koření a další přídatné látky pro výrobu celosvalových a formovaných dušených šunek a jiných specialit
Original language description
Technologický pokrok a aktuální hospodářská situace neustále ovlivňují dlouhé roky zažité výrobní procesy masných výrobků. Surovina pro výrobu dušených šunek, uzených mas, uzených boků a slanin podléhá požadavkům současných kritérií kvality a umožňuje vcelku flexibilní výrobu a tím zásobení obyvatelstva tak oblíbeným potravinářským produktem, kterým dušené šunky a uzená masa jsou. Konečná organoleptická kvalita je ovlivňována především surovinou samotnou, technologickým procesem a na rozdíl od jiných masných výrobků koření a extrakty koření zde nehrají tak důležitou roli. Ve výrobcích industriální kvality se zvyšuje přídavek aromat.
Czech name
Koření a další přídatné látky pro výrobu celosvalových a formovaných dušených šunek a jiných specialit
Czech description
Technologický pokrok a aktuální hospodářská situace neustále ovlivňují dlouhé roky zažité výrobní procesy masných výrobků. Surovina pro výrobu dušených šunek, uzených mas, uzených boků a slanin podléhá požadavkům současných kritérií kvality a umožňuje vcelku flexibilní výrobu a tím zásobení obyvatelstva tak oblíbeným potravinářským produktem, kterým dušené šunky a uzená masa jsou. Konečná organoleptická kvalita je ovlivňována především surovinou samotnou, technologickým procesem a na rozdíl od jiných masných výrobků koření a extrakty koření zde nehrají tak důležitou roli. Ve výrobcích industriální kvality se zvyšuje přídavek aromat.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
24
Issue of the periodical within the volume
7
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
14-18
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—