Spices and other additives for sausages production
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F14%3A43873134" target="_blank" >RIV/62157124:16270/14:43873134 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Koření pro výrobu párků a klobás
Original language description
Senzorické vlastnosti této skupiny masných výrobků jsou ovlivňovány nejen kořením a dalšími ochucovadly, ale dosti významně surovinovou skladbou, skladbou suroviny, technologickým zpracováním, obalovými materiály, uzením a v neposlední řadě trvanlivostí.Koření a extrakty koření v podstatě senzoricky výrobky standardizují a propůjčují jim zajímavý chuťový vjem, pro který je zákazník znovu rád koupí. Do mělněných masných výrobků se celosvětově používá většina známého koření a to především ve formě mleté,drcené, drhnuté nebo dokonce koření celé (především klobásy). Jelikož se konzumují většinou ohřívané, koření má možnost se v nich rozvinout a není třeba ho dávkovat v tak vysokém množství.
Czech name
Koření pro výrobu párků a klobás
Czech description
Senzorické vlastnosti této skupiny masných výrobků jsou ovlivňovány nejen kořením a dalšími ochucovadly, ale dosti významně surovinovou skladbou, skladbou suroviny, technologickým zpracováním, obalovými materiály, uzením a v neposlední řadě trvanlivostí.Koření a extrakty koření v podstatě senzoricky výrobky standardizují a propůjčují jim zajímavý chuťový vjem, pro který je zákazník znovu rád koupí. Do mělněných masných výrobků se celosvětově používá většina známého koření a to především ve formě mleté,drcené, drhnuté nebo dokonce koření celé (především klobásy). Jelikož se konzumují většinou ohřívané, koření má možnost se v nich rozvinout a není třeba ho dávkovat v tak vysokém množství.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
25
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
7
Pages from-to
42-48
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—