All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Growth dynamics of Bacillus cereus in cooked pasta stored at 24 °C

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F19%3A43878173" target="_blank" >RIV/62157124:16270/19:43878173 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.vfu.cz/files/Sbornik_IGA_2019.pdf" target="_blank" >https://www.vfu.cz/files/Sbornik_IGA_2019.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Dynamika růstu Bacillus cereus ve vařených těstovinách uchovávaných při 24 °C

  • Original language description

    Studie byla zaměřena na využití různých primárních růstových modelů při hodnocení růstu Bacillus cereus ve vařených těstovinách tří druhů při teplotě 24 °C. Počet B. cereus byl stanoven plotnovou metodou na Mannitol Yolk Polymyxine B agaru (30 °C, 24 h). Bakterie se ve vařených těstovinách velmi dobře množila. Růst bakterií nejlépe charakterizoval Gompertzův model. Pro zajištění bezpečnosti není vhodné vařené těstoviny uchovávat při teplotě 24 °C.

  • Czech name

    Dynamika růstu Bacillus cereus ve vařených těstovinách uchovávaných při 24 °C

  • Czech description

    Studie byla zaměřena na využití různých primárních růstových modelů při hodnocení růstu Bacillus cereus ve vařených těstovinách tří druhů při teplotě 24 °C. Počet B. cereus byl stanoven plotnovou metodou na Mannitol Yolk Polymyxine B agaru (30 °C, 24 h). Bakterie se ve vařených těstovinách velmi dobře množila. Růst bakterií nejlépe charakterizoval Gompertzův model. Pro zajištění bezpečnosti není vhodné vařené těstoviny uchovávat při teplotě 24 °C.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40301 - Veterinary science

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Konference interní grantové agentury VFU Brno 2019

  • ISBN

    978-80-7305-830-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    71-74

  • Publisher name

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Dec 10, 2019

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article