Quality parameters of authentic czech honeys
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F19%3A43878209" target="_blank" >RIV/62157124:16270/19:43878209 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Akostné parametre autentických českých medov
Original language description
Táto práca je zameraná na stanovenie aktivity diastázy u vzoriek medov (n=25) odobraných priamo od českých a slovenských včelárov, v priebehu roku 2018. Aktivita diastázy bola analyzovaná s použitím metódy Amylazyme, v súlade s oficiálnou metodikou výrobcu ?Diastase Activity (?-amylase) in Honey, Assay Procedure? (Megazyme International Ireland, 2014). Všetky analyzované vzorky medov splnili vyhláškou č. 76/2003 Sb. a smernicou Rady 2001/110/EC požadovanú minimálnu aktivitu diastázy (8 DN). Stanovené aktivity diastázy (DN) boli variabilné a pohybovali sa od 8,0 ? 0,25 po 24,0 ? 0,99; v závislosti od botanického pôvodu medu.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
40301 - Veterinary science
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Hygiena alimentorum XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít
ISBN
978-80-8077-620-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
109-112
Publisher name
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Place of publication
Košice
Event location
Štrbské pleso
Event date
May 15, 2019
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—