Mathematical description of salt transport process in cheese
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F03%3A63501141" target="_blank" >RIV/70883521:28110/03:63501141 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/70883521:28110/03:63501832
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Matematické vyjádření transportu soli v sýru
Original language description
Matematický popis transportu soli v sýru s využitím jednorozměrového jednokomponentového modelu. Z experimentálních dat byly stanoůveny hodnoty efektivních ůdifuzních ůkoeficientů procesu.
Czech name
Matematické vyjádření transportu soli v sýru
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Mléko a sýry 2003
ISBN
80-86238-31-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
181-185
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 11, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—