POSSIBILITIES OF VITAMIN D DETERMINATION IN MILK AND MILK PRODUCTS
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F19%3A63523950" target="_blank" >RIV/70883521:28110/19:63523950 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vitamin D v mléce a mléčných výrobcích a možnosti jeho stanovení
Original language description
Práce pojednává o fyziologických účincích vitaminu D, jeho výskytu v mléce a mléčných výrobcích a možnostech jeho stanovení. Práce zahrnuje popis izolace vitaminu D, techniky zmýdelňování a následné zakoncentrování vzorku. Konečným krokem stanovení je většinou kapalinová chromatografie.
Czech name
Vitamin D v mléce a mléčných výrobcích a možnosti jeho stanovení
Czech description
Práce pojednává o fyziologických účincích vitaminu D, jeho výskytu v mléce a mléčných výrobcích a možnostech jeho stanovení. Práce zahrnuje popis izolace vitaminu D, techniky zmýdelňování a následné zakoncentrování vzorku. Konečným krokem stanovení je většinou kapalinová chromatografie.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků z XII. mezinárodní vědecké konference Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu
ISBN
978-80-7627-006-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
8
Pages from-to
164-171
Publisher name
Vysoká škola obchodní a hotelová
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Apr 3, 2019
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—