The cooperation in development of new type of milk products.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F19%3A63524246" target="_blank" >RIV/70883521:28110/19:63524246 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/70883521:28110/19:63524247
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Spolupráce při vývoji nové řady mléčných výrobků
Original language description
Cílem projektu byl vývoj nových, energeticky efektivních technologií. Práce byly zaměřeny na výrobu tavených sýrů, tvarohových dezertů, smetanových krémů a syrovátkových nápojů. Součástí projektu byla také optimalizace výrobní technologie. Výstupy z projektu využívá výrobní společnost, která se na řešení projektu podílela
Czech name
Spolupráce při vývoji nové řady mléčných výrobků
Czech description
Cílem projektu byl vývoj nových, energeticky efektivních technologií. Práce byly zaměřeny na výrobu tavených sýrů, tvarohových dezertů, smetanových krémů a syrovátkových nápojů. Součástí projektu byla také optimalizace výrobní technologie. Výstupy z projektu využívá výrobní společnost, která se na řešení projektu podílela
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2019
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Number of pages
2
Place of publication
—
Publisher/client name
LACRUM Velké Meziříčí, s.r.o.,
Version
—