Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

PROKVAJEZA - Zpracování a aplikace postupů odborné činnosti pro oblast stravovacích služeb ke splnění profesní kvalifikace a jednotlivé závěrečné zkoušky

Veřejná podpora

  • Poskytovatel

    Ministerstvo obrany

  • Program

    ZDOKONALENÍ- podpora rozvoje oblastí posilujících OS jako obranný pilíř NATO a EU

  • Veřejná soutěž

  • Hlavní účastníci

    Ministerstvo obrany / Univerzita obrany - Fakulta vojenských technologií Brno

  • Druh soutěže

    VZ - Veřejná zakázka

  • Číslo smlouvy

    2502 6 1660

Alternativní jazyk

  • Název projektu anglicky

    Development and application of professional activity procedures for the field of catering services to meet professional qualifications and individual final exams

  • Anotace anglicky

    A certified methodology “Knowledge of gastronomic know-how of preparing hot dishes” and a Program of further education in gastronomy in the field of catering will be developed. An “e-learning catalog” will be created in the Moodle environment, where audiovisual (AV) works in the form of linear and non-linear multimedia will be prepared and stored. Educational content in the e-learning environment is presented through e-learning tools or educational objects. Asynchronous learning tools can be used for self-learning and include reading materials, audio and video, forums, wikis, etc. Synchronous tools, where both the instructor and the student will be present during the lesson, will be virtual classrooms, webinars and video conferences. The form of audiovisual works is defined as “all forms of electronically supported learning and teaching that are procedural in nature and whose aim is the construction of knowledge with reference to the individual experience, practice and knowledge of the student.

Vědní obory

  • Kategorie VaV

    AP - Aplikovaný výzkum

  • OECD FORD - hlavní obor

    21101 - Food and beverages

  • OECD FORD - vedlejší obor

  • OECD FORD - další vedlejší obor

  • CEP - odpovídající obory <br>(dle <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">převodníku</a>)

    GM - Potravinářství

Termíny řešení

  • Zahájení řešení

    26. 8. 2025

  • Ukončení řešení

    31. 12. 2027

  • Poslední stav řešení

    Z - Začínající víceletý projekt

  • Poslední uvolnění podpory

Dodání dat do CEP

  • Důvěrnost údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Systémové označení dodávky dat

    CEP25-MO0-OX-R

  • Datum dodání záznamu

    12. 9. 2025

Finance

  • Celkové uznané náklady

    398 tis. Kč

  • Výše podpory ze státního rozpočtu

    398 tis. Kč

  • Ostatní veřejné zdroje financování

    0 tis. Kč

  • Neveřejné tuz. a zahr. zdroje finan.

    0 tis. Kč