Výzkum vlivu nových systémů tepelného zpracování potravin na kvalitu a hygienickou bezpečnost potravin
Veřejná podpora
Poskytovatel
Ministerstvo zemědělství
Program
Ostatní projekty MZe s počátkem řešení před rokem 1996
Veřejná soutěž
—
Hlavní účastníci
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Druh soutěže
—
Číslo smlouvy
—
Alternativní jazyk
Název projektu anglicky
Effect of new systems of heat processing of foods on dheir quality and hygienic safety
Anotace anglicky
—
Vědní obory
Kategorie VaV
—
CEP - hlavní obor
GM - Potravinářství
CEP - vedlejší obor
EE - Mikrobiologie, virologie
CEP - další vedlejší obor
JA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
OECD FORD - odpovídající obory <br>(dle <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">převodníku</a>)
10606 - Microbiology<br>10607 - Virology<br>20201 - Electrical and electronic engineering<br>21101 - Food and beverages
Hodnocení dokončeného projektu
Hodnocení poskytovatelem
—
Zhodnocení výsledků projektu
XXX
Termíny řešení
Zahájení řešení
1. 1. 1993
Ukončení řešení
1. 1. 1995
Poslední stav řešení
U - Ukončený projekt
Poslední uvolnění podpory
—
Dodání dat do CEP
Důvěrnost údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Systémové označení dodávky dat
CEP/1996/MZE/MZE6RE/V/1:1
Datum dodání záznamu
—
Finance
Celkové uznané náklady
840 tis. Kč
Výše podpory ze státního rozpočtu
1 680 tis. Kč
Ostatní veřejné zdroje financování
0 tis. Kč
Neveřejné tuz. a zahr. zdroje finan.
0 tis. Kč