Využití oligopeptidů v enterální výživě. 1. Porovnání biologickéhodnoty kaseinu, vaječného bílku a hydrolyzátu vaječného bílku vexperimentu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00023001%3A_____%2F95%3A377" target="_blank" >RIV/00023001:_____/95:377 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Využití oligopeptidů v enterální výživě. 1. Porovnání biologickéhodnoty kaseinu, vaječného bílku a hydrolyzátu vaječného bílku vexperimentu
Popis výsledku v původním jazyce
—
Název v anglickém jazyce
Use of oligopeptides in enteral nutrition. 1. Comparison of the biological value of kasein, egg protein and egg protein hydrolysate in experiment
Popis výsledku anglicky
—
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
—
Ostatní
Rok uplatnění
1995
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Klin.Biochem.Metab.
ISSN
1210-7921
e-ISSN
—
Svazek periodika
3(24)
Číslo periodika v rámci svazku
č.3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
0
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—