Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Rizika vegetariánské a veganské stravy pro děti a dospělé

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00023761%3A_____%2F21%3AN0000050" target="_blank" >RIV/00023761:_____/21:N0000050 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Rizika vegetariánské a veganské stravy pro děti a dospělé

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kapitola se zabývá riziky vegetariánských a veganských diet v jídelníčku u dospělých osob a u dětí ve vztahu ke konzumaci mléka a mléčných výrobků u obou věkových skupin. Diskutován je vztah k osteoporóze a vyššímu věku.

  • Název v anglickém jazyce

    Risks of vegetarian and vegan diet for children and adults

  • Popis výsledku anglicky

    The chapter describes risks of vegetarian and vegan diets in food of children and adults in relation to milk and milk product consumption in both age groups. Special attention is paid to osteoposoisi and older age groups.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30308 - Nutrition, Dietetics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Mléko a mléčné výrobky – rozdíly a souvislosti s výrobky rostlinnými

  • ISBN

    978-80-88019-43-5

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    34-37

  • Počet stran knihy

    55

  • Název nakladatele

    Potravinářská komora ČR

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS kapitoly