Posouzení obliby "čerstvého" a trvanlivého konzumního mléka u mladých spotřebitelů.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F03%3A00004889" target="_blank" >RIV/60076658:12220/03:00004889 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Posouzení obliby "čerstvého" a trvanlivého konzumního mléka u mladých spotřebitelů.
Popis výsledku v původním jazyce
31 posuzovatelů ve věku 20 - 23 let posuzovalo párovým porovnávacím testem vzorky konzumního mléka tepelně ošetřeného běžnou pasterací ("čerstvé" mléko) a UHT záhřevem (trvanlivé mléko). Při určování preferencí dávalo přednost "čerstvému" mléku před mlékem trvanlivým 12 posuzovatelů. Výsledky nebyly statisticky významné
Název v anglickém jazyce
Evaluation of favour of fresh and UHT milk.
Popis výsledku anglicky
Group of young consumers (aged 20 - 23) evaluated fresh and UHT milk by means of paired comparison test. All young people were regular consumers of milk. Results of test were not statistically significant.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXX. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin. Sborník souhrnů sdělení.
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
9
Název nakladatele
MZLU Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
1. 1. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—