Zdravé stravování při směnném provozu: podcast
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00025950%3A_____%2F21%3AN0000151" target="_blank" >RIV/00025950:_____/21:N0000151 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.buzzsprout.com/1514908/9752751-zdrave-stravovani-pri-smennem-provozu" target="_blank" >https://www.buzzsprout.com/1514908/9752751-zdrave-stravovani-pri-smennem-provozu</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zdravé stravování při směnném provozu: podcast
Popis výsledku v původním jazyce
Čtvrtý ze série podcastů výzkumného úkolu Hodnocení a řízení pracovních rizik u strážníků obecní policie v kontextu přijímaných bezpečnostních opatření se věnuje zdravému stravování při směnném provozu. V podcastu se účastníci věnovali těmto tématům: současná výživa; univerzální model stravování; výživové styly; škodliviny ve stravě (vysoce průmyslově zpracované potraviny); pitný režim a správné porce.
Název v anglickém jazyce
Healthy eating during shifts: podcast
Popis výsledku anglicky
The fourth in a series of podcasts in the research task Assessment and management of occupational risks for municipal police officers in the context of the safety measures taken, focuses on healthy eating during shift work. In the podcast, participants addressed the following topics: current nutrition; the universal diet model; dietary styles; contaminants in the diet (highly processed foods); drinking and proper portions.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
—
OECD FORD obor
50901 - Other social sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—