Vliv ohospodařování pastviny na kvalitu lyzimetrických vod
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F03%3A00008146" target="_blank" >RIV/00027006:_____/03:00008146 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv ohospodařování pastviny na kvalitu lyzimetrických vod
Popis výsledku v původním jazyce
Práce je zaměřena na výsledky lyzimetrických pozorování pod travním porostem při různém obhospodařování pastviny. Porovnává koncentrace a vyplavování iontů dusíku, fosforu, draslíku, sodíku vápníku a hořčíku pod intenzivně spásaným porostem, extenzivně sp
Název v anglickém jazyce
Effect of pasture management on the quality of lysimetric water
Popis výsledku anglicky
The work was focused on results of field lysimetric experiment under pasture with different management. There were compared concentrations and leaching of nitrogen, phosphorus, sodium, potasium, calcium and magnesium ions under different treatment (intenThe work was focused on results of field lysimetric experiment under pasture with different management. There were compared concentrations and leaching of nitrogen, phosphorus, sodium, potasium, calcium and magnesium ions under different treatment (intens
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
DJ - Znečištění a kontrola vody
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Pastva v různých ekologických podmínkách
ISBN
80-213-1113-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
12-16
Název nakladatele
Česká zemědělská univerzita Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Česká zemědělská univerzita Praha
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—