Jarní a ozimý ječmen pro nepotravinářské využití - výsledky ověřování modelových technologií pěstování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F09%3A00000624" target="_blank" >RIV/00027006:_____/09:00000624 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/25328859:_____/09:#0000440
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jarní a ozimý ječmen pro nepotravinářské využití - výsledky ověřování modelových technologií pěstování
Popis výsledku v původním jazyce
Porovnání výnosů zrna a obsahu škrobu u jarního a ozimého ječmene pěstovaného pro nepotravinářské využití (produkci škrobu ) ve třech odlišných technologiích lišících se intenzitou vstupů (nízká, střední, vysoká).
Název v anglickém jazyce
Spring and winter barley for non-food use - results of model crop management practices testing
Popis výsledku anglicky
The effect of three variants of crop management practices differing in input levels (low, medium and high) on yield and its elements, starch content in grain, starch composition and total starch extract per hectare of spring and winter barley.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1G57056" target="_blank" >1G57056: Specifikace odrůdové skladby a podmínek pěstování obilovin a brambor pro produkci škrobu s nepotravinářským využitím</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Obilnářské listy
ISSN
1212-138X
e-ISSN
—
Svazek periodika
17
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—