Vitrification control by thermal analysis
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F24%3A10177492" target="_blank" >RIV/00027006:_____/24:10177492 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Vitrification control by thermal analysis
Popis výsledku v původním jazyce
The lecture provides an overview of the methods and principles of vitrification in plant cryopreservation. Using thermal analysis parameters, it explains the processes in plants during their hardening, dehydration and cryopreservation using vitrification methods and defines the critical steps of cryopreservation that need to be controlled.
Název v anglickém jazyce
Vitrification control by thermal analysis
Popis výsledku anglicky
The lecture provides an overview of the methods and principles of vitrification in plant cryopreservation. Using thermal analysis parameters, it explains the processes in plants during their hardening, dehydration and cryopreservation using vitrification methods and defines the critical steps of cryopreservation that need to be controlled.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů