Doplněk stravy na lipozomální bázi s vitamíny, rostlinnými extrakty a vlákninou
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F24%3A10177902" target="_blank" >RIV/00027006:_____/24:10177902 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Doplněk stravy na lipozomální bázi s vitamíny, rostlinnými extrakty a vlákninou
Popis výsledku v původním jazyce
Lipozomální vitamín C s camu camu s prodlouženou trvanlivostí představuje doplněk stravy s vysokým obsahem vitamínu C a rostlinnými extrakty a prodlouženou trvanlivostí díky šetrnému sprejovému sušení.
Název v anglickém jazyce
Liposomal vitamin C with camu camu with prolonged shelf life
Popis výsledku anglicky
Liposomal vitamin C with camu camu with prolonged shelf life presents a food supplement with high amount of vitamin C and herbal extracts and prolonged shelf life due to cereful spray drying.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
40101 - Agriculture
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LM2023064" target="_blank" >LM2023064: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
38345
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Národní centrum zemědělského a potravinářského výzkumu, v. v. i.
Způsob využití
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence