Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Comparison of several pig breeds in fattening and meat quality in some experimental condition of a Czech region.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000044" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000044 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Comparison of several pig breeds in fattening and meat quality in some experimental condition of a Czech region.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Comparison of several pig breeds in fattening and meat quality in some experimental condition of a Czech region The (LWxL)xH breed was the best followed by (LWxL)x(BLxD). The content of intramuscular fat in m.l.l.t. was lower in hybrids of LW (imported),BL and D breeds (1.3-1.7% unlike 1.7-1.9%), all in father positions. The young boars of (LWxL)xCMP breed absolutely best in daily gains, feed consumption and lean meat, however, the lowest in the content of dry matter, protein and intramuscular fat of m.l.l.t. (1.1%), and also the lowest in the evaluation of all sensorial criteria.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparison of several pig breeds in fattening and meat quality in some experimental condition of a Czech region.

  • Popis výsledku anglicky

    Comparison of several pig breeds in fattening and meat quality in some experimental condition of a Czech region The (LWxL)xH breed was the best followed by (LWxL)x(BLxD). The content of intramuscular fat in m.l.l.t. was lower in hybrids of LW (imported),BL and D breeds (1.3-1.7% unlike 1.7-1.9%), all in father positions. The young boars of (LWxL)xCMP breed absolutely best in daily gains, feed consumption and lean meat, however, the lowest in the content of dry matter, protein and intramuscular fat of m.l.l.t. (1.1%), and also the lowest in the evaluation of all sensorial criteria.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GI - Šlechtění a plemenářství hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EP7114" target="_blank" >EP7114: Vliv genetické konstrukce na kvalitativní znaky a ekonomiku produkce jatečných prasat.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Quality of meat and fat in pigs as affected by genetics and nutrition., EAAP publication No. 100, 2000 Zurich

  • ISBN

    90-74134-74-2

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Počet stran knihy

  • Název nakladatele

    Wageningen Pers

  • Místo vydání

    Wageningen Pers

  • Kód UT WoS kapitoly