Possibilities of substantial increase of lean proportion in pigs after siresfrom specialized populations
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000195" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000195 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Possibilities of substantial increase of lean proportion in pigs after siresfrom specialized populations
Popis výsledku v původním jazyce
Determination of the current level of fattened pigs meatiness in the Czech republic is based on data from 9959 animals fattened under common conditions. At the average slaughter weight 114.6 0.0180 kg the lean proportion reached 51.97 0.044 %.
Název v anglickém jazyce
Possibilities of substantial increase of lean proportion in pigs after siresfrom specialized populations
Popis výsledku anglicky
Determination of the current level of fattened pigs meatiness in the Czech republic is based on data from 9959 animals fattened under common conditions. At the average slaughter weight 114.6 0.0180 kg the lean proportion reached 51.97 0.044 %.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GI - Šlechtění a plemenářství hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Acta fytotechnica et zootechnica
ISBN
80-7137-748-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
Slovenská poľnohospodárská univerzita
Místo vydání
Slovensko - Nitra
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—