Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Dynamika změn hematologických a biochemických ukazatelů krve u brojlerů vykrmovaných do vyššího věku a hmotnosti

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F01%3A00000606" target="_blank" >RIV/62157124:16270/01:00000606 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62157124:16170/01:00000606

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Dynamika změn hematologických a biochemických ukazatelů krve u brojlerů vykrmovaných do vyššího věku a hmotnosti

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce se zabývá sledováním vybraných hematologických a biochemických ukazetelů při výkrmu kuřat do vyšší živé hmotnosti. Hematologické a biochemické studie krve brojlerů vykrmovaných do vyššího věku a hmotnosti naznačují, že v průběhu výkrmového procesuu některých sledovaných ukazatelů dochází k charakteristickým zěmnám . U hematologických ukazatelů k těmto změnám dochází především ke konci výkrmu v 52. a 62. dnu výkrmu. U biochemických ukazatelů byly změny charakteristické postupnými kontinuálním vzestupem průměrných hodnot těchto ukazatelů v průběhu celého výkrmu.

  • Název v anglickém jazyce

    Changes of haematological and biochemical values in blood of broiler chockens fattened to higher age and weight

  • Popis výsledku anglicky

    This study deals with changes in haematological and biochemical values in broiler chickens fattened to the age of 62 days. Haematological and biochemical blood analyses show that in the course of fattening there are some characteristic changes especiallyin the end of fattening. These changes are characterised by continuos increase of selected indicators mean values during the fattening.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    IV. Kábrtovy dietetické dny

  • ISBN

    80-7305-414-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    125-127

  • Název nakladatele

    VFU Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    VFU Brno

  • Datum konání akce

    20. 9. 2001

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku