Stage of Maturity at Harvest Affects the Nutritive Value and Digestibility of Orgaic Matter of Maize Hybrids
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F01%3A00000210" target="_blank" >RIV/00027014:_____/01:00000210 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Stage of Maturity at Harvest Affects the Nutritive Value and Digestibility of Orgaic Matter of Maize Hybrids
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this research was to compare 35 hybrids in two stages of maturity and make choice of the best maize hybrid for breeding from the nutrition point of view. The digestibility of organic matter was tested by in vivo method.
Název v anglickém jazyce
Stage of Maturity at Harvest Affects the Nutritive Value and Digestibility of Orgaic Matter of Maize Hybrids
Popis výsledku anglicky
The aim of this research was to compare 35 hybrids in two stages of maturity and make choice of the best maize hybrid for breeding from the nutrition point of view. The digestibility of organic matter was tested by in vivo method.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD0176" target="_blank" >QD0176: INTENZIFIKACE A EFEKTIVNÍ MANAGEMENT CHOVU DOJENÉHO SKOTU S OHLEDEM NA BUDOUCÍ ČLENSTVÍ V EU</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Forage Conservation
ISBN
80-7157-528-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
168-169
Název nakladatele
Mendel University of Agriculture and Forestry
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
10. 9. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—