Classification of pig carcasses in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F01%3A00000311" target="_blank" >RIV/00027014:_____/01:00000311 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Klasifikácia jatočných tiel ošípaných v Českej republike
Popis výsledku v původním jazyce
Článek se zabývá klasifikací jatečně upravených těl skotu, uvádí výhody klasifikace, legislativní požadavky na klasifikaci jatečných těl skotu v ČR. Bližší charakteristika jatečně upravených těl skotu zařazených podle zmasilosti do šesti tříd a podle protučnělosti do pěti tříd je uvedena v tabulkách a vzorový vzhled jatečných těl je demonstrován na fotografiích.
Název v anglickém jazyce
Classification of pig carcasses in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
The article deals with the basic legislative requirements for pig carcass legislation in CR, necessary conditions for classification, and the form of a classification record. It is also aimed at meatiness of pigs in CR, influences affecting the pig meatiness. The results of detail carcass dissections are reported.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Slovenský chov
ISSN
1335-1990
e-ISSN
—
Svazek periodika
VI
Číslo periodika v rámci svazku
11
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
21-23
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—