Kolik se v ČR prodá za rok konzervantů?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F02%3A00005007" target="_blank" >RIV/00027014:_____/02:00005007 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kolik se v ČR prodá za rok konzervantů?
Popis výsledku v původním jazyce
V České republice se konzervuje 95 % produkce jednoletých pícnin. U 25 % těchto pícnin se využívají biologické konzervanty a u 10 % chemické konzervanty.
Název v anglickém jazyce
How many additives is saled during the year?
Popis výsledku anglicky
In the Czech republic is preserved 95 % of production of annual forage. Biological preparates are used at 25 % and chemical preparates at 10 % of this forage.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Náš chov
ISSN
0027-8068
e-ISSN
—
Svazek periodika
LXII
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
13-13
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—