Jsme připraveni na sklizeň a konzervaci?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F02%3A00005026" target="_blank" >RIV/00027014:_____/02:00005026 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jsme připraveni na sklizeň a konzervaci?
Popis výsledku v původním jazyce
Linka sklizně by měla být co nejlépe připravena. Píce zvolená ke konzervaci by měla být ve správné vegetační zralosti.
Název v anglickém jazyce
Are we ready for yields and preservation?
Popis výsledku anglicky
Harvest - line must be as good as possible prepare. The forage for preservation must be at regular picking maturity.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Farmář
ISSN
1210-9789
e-ISSN
—
Svazek periodika
8
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
66-68
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—