Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Konzervační přípravky do siláží na českém trhu v roce 2003

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F03%3A00006726" target="_blank" >RIV/00027014:_____/03:00006726 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Konzervační přípravky do siláží na českém trhu v roce 2003

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Konzervanty se do silážované hmoty přidávají pro podpoření fermentačního procesu a pro jeho správné usměrnění. Na českém trhu je velké množství chemických i biologických přípravků. Veškerý jejich výčet, složení a způsob dávkování je uveden v několika tabu

  • Název v anglickém jazyce

    Preservation preparation to silage on czech market in 2003

  • Popis výsledku anglicky

    The additives are added to ensilage matter for support fermentative process and for its function on the right lines. There are many chemical and biological preparations on the Czech market. These preparations, their structure and their ration are presentThe additives are added to ensilage matter for support fermentative process and for its function on the right lines. There are many chemical and biological preparations on the Czech market. These preparations, their structure and their ration are presente

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Krmivářství

  • ISSN

    1211-5681

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    7

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    18-24

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus