Silážování s konzervanty
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000048" target="_blank" >RIV/00027014:_____/05:#0000048 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Silážování s konzervanty
Popis výsledku v původním jazyce
Na českém trhu je velké množství přípravků používaných pro zkvalitnění siláží. V příspěvku je uveden jejich sortiment pro rok 2005. Podle druhu účinných látek jsou rozděleny na biologické (bakteriální a bakteriálně enzymatické), chemické a biologicko-chemické. U všech je uvedeno jejich složení, doporučení pro pícninu, balení, dávkování.
Název v anglickém jazyce
Ensiling with additives
Popis výsledku anglicky
There are many preserves, which are used for better quality of silage on the Czech market. All sortiment of this preparates for the year 2005 is shown in this contribution. The additives are articulated on biological (probiotic and probio-enzymatic), chemical and biological-chemical after their effective matter. Content, recommendation for forage, packaging and rations are described there.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Krmivářství
ISSN
1211-5681
e-ISSN
—
Svazek periodika
9
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
"P1"-"P9"
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—