Rozdělení konzervantů podle jejich složení
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F03%3A00006725" target="_blank" >RIV/00027014:_____/03:00006725 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Rozdělení konzervantů podle jejich složení
Popis výsledku v původním jazyce
Podle účinné látky se konzervanty rozdělují na biologické a chemické. Biologické obsahují buď pouze bakterie mléčného kvašení a nazývají se bakteriální nebo kromě těchto bakterií obsahují i enzymy a říká se jim enzymaticko-bakteriální. Chemické přípravky
Název v anglickém jazyce
Classification of additives according to their content
Popis výsledku anglicky
The additives are biological and chemical (after effective matter). Some biological contain only Lactic acid bacteria (LAB) and some biological contain LAB and enzymes. The chemical preparation are composed from organic acids or their salts. The knowledgThe additives are biological and chemical (after effective matter). Some biological contain only Lactic acid bacteria (LAB) and some biological contain LAB and enzymes. The chemical preparation are composed from organic acids or their salts. The knowledge
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Krmivářství
ISSN
1211-5681
e-ISSN
—
Svazek periodika
7
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
16-17
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—