Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Rozdělení konzervantů podle jejich složení

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F03%3A00006725" target="_blank" >RIV/00027014:_____/03:00006725 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Rozdělení konzervantů podle jejich složení

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Podle účinné látky se konzervanty rozdělují na biologické a chemické. Biologické obsahují buď pouze bakterie mléčného kvašení a nazývají se bakteriální nebo kromě těchto bakterií obsahují i enzymy a říká se jim enzymaticko-bakteriální. Chemické přípravky

  • Název v anglickém jazyce

    Classification of additives according to their content

  • Popis výsledku anglicky

    The additives are biological and chemical (after effective matter). Some biological contain only Lactic acid bacteria (LAB) and some biological contain LAB and enzymes. The chemical preparation are composed from organic acids or their salts. The knowledgThe additives are biological and chemical (after effective matter). Some biological contain only Lactic acid bacteria (LAB) and some biological contain LAB and enzymes. The chemical preparation are composed from organic acids or their salts. The knowledge

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Krmivářství

  • ISSN

    1211-5681

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    7

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    16-17

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus